MoVe brengt werkbezoek aan Hardt Hyperloop Experience Center

19-09-2023

Op 13 september bracht programma MoVe een werkbezoek aan het Hardt Hyperloop Experience Center. Het bezoek bood de deelnemers een unieke kans om meer te leren over de toekomst van vervoerstechnologie en de rol die hyperloop hierin speelt.

MoVe houdt zich bezig met mobiliteit en verstedelijking. Hierbij is het van belang om ook de nieuwste ontwikkelingen in mobiliteit te verkennen.

Het Hardt Hyperloop Experience Center, gevestigd in Rotterdam, is een wereldleider op het gebied van hyperlooptechnologie. Tijdens het werkbezoek kregen de deelnemers, naast presentaties, de kans om een gedeelte van de hyperloop en de technologie achter de hyperloop van dichtbij te bekijken en te praten met de deskundigen die deze vorm van transport mogelijk maken.

Het bezoek benadrukte het belang van innovatie in de mobiliteitssector en inspireerde de deelnemers om na te denken en in gesprek te gaan over de toekomst van mobiliteit.

 

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen