Introductie Nick Roos

18-09-2023

Dag allemaal! Leuk om jullie via deze weg te ontmoeten. Ik ben Nick Roos, geboren in Amsterdam en sinds kort woonachtig in Diemen. Ik ben recent gestart in de rol van projectleider bij het programma MoVe waarbij ik mij vooral bezighouden met de programmalijn logistiek.

Hiervoor heb ik bij het ingenieursbureau van Amsterdam gewerkt in de rol van technisch manager bij verschillende projecten en programma’s, waaronder het Programma Bruggen en Kademuren.

Ik ben een echte verbinder en blijf graag op de hoogte over wat er zich binnen een team of regio afspeelt. Daar haal ik ontzettend veel energie uit. Verder ben ik zeer sociaal, gemotiveerd, ambitieus/leergierig en ga zeker geen uitdaging uit de weg.

De hierboven genoemde energie en enthousiasme neem ik mee om met jullie kennis te maken en mijn steentje bij te dragen aan de mooie regio Rotterdam Den Haag.

Ik zie uit naar een fijne samenwerking!

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen