Introductie Guus Holtring, nieuwe programmamanager MoVe

15-12-2022

Leuk om op deze manier kort met jullie kennis te maken. Ik ben Guus Holtring en ik start vanaf volgend jaar als programmamanager voor het programma MoVe. Begin 2023 zal in het teken staan van ‘heroriëntatie’.

Na het succesvolle BO MIRT gaan we met onze partners kijken hoe we verder invulling gaan geven aan het programma, ik treed dan op als ‘kwartiermaker’.

Hiervoor heb ik gewerkt bij Rijkswaterstaat. Geruime tijd heb ik diverse projecten gedaan (van verkenning, planstudie, onderhoud, tot vervanging & renovatie) in het prachtige Zuid-Hollandse areaal. Stuk voor stuk mooie projecten, maar vaak vanuit een beperkt bereikbaarheidsperspectief. Reden voor mij om letterlijk en figuurlijk mijn horizon te verbreden. Ten eerste kom ik per 15 januari in dienst van DGMo. Ten tweede kan ik met de inzet op programma MoVe vanuit een breder perspectief, gebiedsgericht en bovensectoraal, werken aan een mooie regio Rotterdam Den Haag.

Als inwoner van deze regio, getrouwd en vader van twee kinderen merk ik dagelijks welke uitdagingen er zijn op het gebied van wonen, werken, mobiliteit, recreëren en natuur. Vanuit een persoonlijk belang, mijn kinderen moeten een keer het huis uit, start ik met veel enthousiasme aan het programma MoVe. Ik wil begin volgend jaar gebruiken om met jullie kennis te maken. Ik zie uit naar een fijne samenwerking!

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen