Bekijk het webinar over Vervoersongelijkheid terug

20-06-2022

In het webinar van MoVe 16 juni over 'Vervoersongelijkheid' geeft MoVe samen met een aantal deskundigen antwoord op de vraag: “Hoe maken we mobiliteit een basisrecht voor iedereen?"

Mobiliteit is dé verbindende factor tussen wonen, werken, sporten, recreëren en andere levensbehoeften en hoort daarom voor iedereen toegankelijk te zijn. Toch sluit niet voor iedereen de mobiliteit aan op de persoonlijke vervoersbehoefte. MoVe werkt aan kansen voor mensen. Vervoersongelijkheid is daarom een belangrijk thema. Om beleid en maatregelen af te stemmen op de vervoersbehoefte, is het van belang om te begrijpen hoe dit thema precies in elkaar steekt.

In dit webinar zijn Gerard Snel (introductie MoVe), Danielle Snellen (Planbureau voor de Leefomgeving) en Willem van Waas (Beleidsadviseur, Openbaar en Sociaal Vervoer van de gemeente Amsterdam) aan het woord.

Bekijk het webinar over ‘Vervoersongelijkheid' terug.

Onze webinars zijn interactief, dus vragen die live binnenkomen via de chat kunnen wij direct beantwoorden.

Ons volgende webinar is op vrijdag 14 oktober. Onderwerp over verslogistiek, het programma volgt nog. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten!


Hebt u vragen, suggesties of thema’s voor een volgend webinar? Mail naar: MoVe-rdh@minienw.nl

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen