Move bijeenkomst op 2 april 2020 is afgezegd. We zoeken naar een alternatieve datum

20-02-2020

Door de huidige omstandigheden en de richtlijnen van het RIVM gaat de Meet up Move op 2 april niet door. We willen nu de bijeenkomst later in het jaar houden, we zijn op zoek naar een alternatieve datum. Iedereen die zich al had aangemeld, krijgt binnenkort via de mail een bericht hierover.

Let op er komt een andere datum voor de Meet up Move.

Stel je voor: 2030 – Metropoolregio Rotterdam Den Haag … De regio bloeit en mensen wonen er naar grote tevredenheid. En de S-bahn, auto of fiets zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk naar het werk of school kan. Werkelijkheid of Utopie? We willen graag met jullie hierover van gedachten wisselen.Werk je ook aan een bereikbare, leefbare, duurzame en sterke regio met kansen voor iedereen? Binnenkort meer, zodra we een nieuwe datum hebben voor de Meet up MoVe.

We praten jullie graag bij hoe we werken aan de mobiliteit in samenhang met de verstedelijking. We hebben nog geen klipklare oplossingen, maar we kunnen jullie vertellen hoe we dit aanpakken, en tools aanreiken die mogelijk ook jou verder gaan helpen. Over onderwerpen zoals hoe om te gaan met adaptief programmeren van OV en verstedelijking, mobiliteitstransitie, bouwlogistiek en het Verstedelijkingsakkoord, over hoe en wanneer je moet investeren om je stad, dorp of bedrijfslocatie te laten groeien en toch bereikbaar te houden. Ter inspiratie geven Anne Koning (gedeputeerde Zuid-Holland) en Karst Geurs (professor Universiteit Twente) hun visie. 

Meer over de locatie en het programma.  

Meld je nu aan    

Bekijk de animatie AOS           

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen