Even voorstellen ....

15-10-2019

Hallo, mijn naam is Erdal Sahin en ik ben student master Management van de Publieke Sector met de specialisatie Public Affairs aan de Universiteit Leiden. Sinds oktober 2019 ben ik begonnen als stagiair bij het Mobiliteit en Verstedelijkingsprogramma (MoVe).

Voor mijn masterstudie heb ik gekozen, omdat ik kan leren om inzicht te krijgen in de invloeden op beleids- en besluitvorming binnen de publieke organisaties. Je leert opereren in een tweerichtingsverkeer tussen bijvoorbeeld overheidsorganisaties aan de ene kant en semi-overheidsorganisaties aan de andere kant. De metropoolregio Rotterdam Den Haag  is een veelzijdig regio met verschillende partijen aan tafel.

Een enorme uitdaging voor mij om mijn studie te kunnen combineren en alles mee te maken in de praktijk. Voor mijn studie is het een kans om samen te mogen werken met programmamanagers Gerard Snel en Peter Verbon en alle programmaleden. Dit is ook de reden waarom ik zit bij het programma MoVe. Ik wil veel leren van de programmaleden en het programmateam graag helpen met de voortgang van overleggen voor een samenhangend MoVe programma. Daarnaast zal ik de komende tijd werken aan het organiseren van een MoVe congres met workshops over de projecten binnen het programma. Op die manier zal ik mijn best doen om mensen mee te nemen in de projecten binnen MoVe.

 

Over MoVe

MoVe, mobiliteit en verstedelijking is een samenwerkingsprogramma van de ministeries IenW en BZK, de PZH, de MRDH en de gemeenten Den Haag en Rotterdam.

 

 

Cookie-instellingen